Подробное описание: Корінь східний куркуми Premium, Індія. Найвища якість
Вітаю вас!
В наявності східний корінь куркуми Преміум із сонячної Індії від 100 грамів до 25 кг
Також в наявності мелена куркума Преміум роздріб від 100 гр. та опт від 2-х кг (дивіться мої об´яви)
Уявіть-но, понад мільярд людей в усьому світі щодня вживає куркуму!
Якщо бачите гірчицю, вершкове масло чи тверді сири з золотавим відтінком – це, ймовірно, виробники додали порошку кореня східної рослини. Будь-яку їжу ця спеція збагачує не тільки своїм апетитним кольором, а й теплим, ледь помітним гіркуватим посмаком.
Куркума родом з сімейства імбирних. На відміну від імбиру, в їжу вживають і листя, і корені куркуми. Листя висушують і додають у чай, а з кореня виготовляють порошок.
В Індії куркуму додають до більшості страв, в Японії та Кореї роблять з нею напої. Навіть знамениті німецькі сосиски карівурст теж частиною своєї популярності завдячують східній спеції.
Куркума є справжнім скарбом для людей, які дбають про здорове харчування та прагнуть подавати гарний приклад своїм дітям і близким. Її біологічні властивості підсилюють життєву енергію, мають антиоксидантну, протизапальну та ранозагоюючу дію. Рослина однаково корисна організму і чоловіків, і жінок. В ній містяться всі вітаміни групи В та С, К, Е, йод, залізо, кальцій.
Основним компонентом у куркумі є жовтий пігмент куркумін. В Індії, де вирощують майже дев’яносто відсотків світового запасу кореня куркуми, про користь цієї рослини знають здавна. В аюрведі – індійській системі знань про здорове життя, куркуму рекомендують вживати з більшістю індійських страв. Цікаво, що завдяки своїм антибактеріальним
властивостям, жовтогарячий порошок подовжує термін придатності харчових продуктів. А це вкрай важливо для густозаселеної країни з жарким кліматом. Сьогодні серед науковців панує думка, що спеція, яку ми зараз використовуємо як підсилювач смаку, в майбутньому може замінити хімічні консерванти в промислових харчових продуктах. Вже сьогодні куркуму активно використовують в медичних препаратах.
КУРКУМА – АНТИОКСИДАНТ
Куркума має потужні антиоксидантні властивості. Куркумин здатен нейтралізувати вільні радикали, які завдають шкоди нашому організму. Ба більше – цей пігмент стимулює діяти ще й інші антиоксиданти, які потрапляють до нашого організму. Саме тому куркумин може вживатись для профілактики серцево-судинних захворювань, знижувати рівень поганого холестерину, регулювати артеріальний тиск та має потенціал у боротьбі з цукровим діабетом, алергією, астмою,лишньою вагою.
КУРКУМА – АНТИСЕПТИК
Жовтий пігмент куркумин має також і протизапальні, протимікробні та антибактеріальні властивості. В організмі людей куркума блокує дію бактерій, вірусів в різних запаленнях, що спровоковані травмами. Ці якості спеції ще можуть бути корисними для профілактики ракових захворювань, хвороб очей, запальних процесів у кишківнику, лікуванні псоріазу та загоєнні ран.
ЯК ВЖИВАТИ КУРКУМУ
Однією з найпопулярніших страв з куркумою у світовому меню є курка карі. Вона не тільки смачна, а також і корисна. Ще з сумішшю карі можна готувати й інші види м’яса, птиці та риби. Куркума збагачує смак смузі, яєшні, смажених овочів, запіканок або соусыв. Також її можна використовувати для страв з рису, картоплі, різноманітного тіста. Наприклад, коли готуєте млинці, солону випічку або хліб. Чудово доповнить спеція супи та рибні юшки.
В наявності,упаковка пакет зип-лок або запаяний пакет ПВХ:
100 грам - 65 грн.
200 грам - 99 грн.
500 грам - 149 грн.
1 кг - 220 грн.
Термін зберігання - 2 роки
Укрпошта
Нова пошта
Нова пошта на выходных акционный тариф 50 грн.
Олх доставка (укрпошта-20 грн.,Нова пошта-от 50 грн)