250₴
Шу пуер 250г 2011року Юнде Син Вень Гунтін Ча Чжуань палацовий, імператор
250₴
Характеристики товара:
| Состояние | Новое |
Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Meest Express по всей Украине | Харьков | Наложенный платеж возможен | Возврат: в течение 14 дней, при сохранении упаковки (обратную отправку оплачивает покупатель) | Актуально на: 03 ноября 2025
Информация о продавце
Регистрация: 19.09.2025
Заходил(а): 04.11.2025 (20:21)
Заходил(а): 04.11.2025 (20:21)
Подробное описание: Шу пуер 250г 2011року Юнде Син Вень Гунтін Ча Чжуань палацовий, імператор
Це справжній “палацовий” чай, що вирізняється витонченим смаком та якісною сировиною. Назва “Гунтін”, або “імператорський”, підкреслює використання для цього чаю найніжніших бруньок і верхніх молодих листочків, що історично призначалися для імператорського двору. Шу Пуер Гунтін Ча Чжуань має гармонійний, насичений і м’який смак із відчутними шоколадними, деревними та горіховими нотами. У ньому також проявляється легка солодкість і оксамитовий післясмак, додаючи напою вишуканості. «Палацовий» чай створений із високою увагою до деталей, починаючи від вибору сировини й закінчуючи щільним пресуванням, що зберігає всі аромати й нотки чаю.Цей чудовий Шу Пуер є якісним витриманим зрілим чаєм, виготовленим на приватній фабриці «Син Вень» під брендом «Юнде», в мальовничому окрузі Ліньцан. Його сировину збирають у заповідній зоні серед гір зі старовинних чайних дерев, що надають чаю особливу природну силу та насичений смак.
Назва «Палацовий» або «Імператорський» відображає високу якість чаю, адже для його виробництва використовують лише наймолодші листочки й бруньки. 2011 рік виготовлення робить цей пуер витриманим, що додає його смаковому букету глибини та збалансованості. З часом у чаї зникають гіркота і терпкість, а смак стає м’якшим. «Палацовий» чай створений із високою увагою до деталей, починаючи від вибору сировини й закінчуючи щільним пресуванням, що зберігає всі аромати й нотки чаю.
Настій цього пуеру має насичений, збалансований і м’який смак із шоколадними нотами, та тривалий обволікаючий солодкуватий післясмак. Букет розкривається поступово, з кожним новим проливом демонструючи деревно-фруктові відтінки. Напій має зігріваючий ефект, бадьорить, дарує ясність думок і піднімає настрій.
ЯК ЗАВАРЮВАТИ
Метод настоювання: Об’єм – 8г / 1л-1200мл; Температура – 95°С; Час – 10 хв.
Класичний метод: Об’єм – 8г / 1л-1200мл (жароміцний посуд); Температура – 100°С; Час – Варити 5 хв. Настоювати 10 хв.
Заварювання проливом: Об’єм – 8г / 200мл (чайник, тіпод, гайвань); Температура – 80-100°С; Час – 15 сек* 6-8 проливів
При заварюванні чаю ви можете регулювати кількість води, щоб отримати бажаний смак та міцність.

























