550₴
Шу пуер 357г 2019року Юньнань Фіолетовий дракон
550₴
Характеристики товара:
| Состояние | Новое |
Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Meest Express по всей Украине | Харьков | Наложенный платеж возможен | Возврат: в течение 14 дней, при сохранении упаковки (обратную отправку оплачивает покупатель) | Актуально на: 03 ноября 2025
Информация о продавце
Регистрация: 19.09.2025
Заходил(а): 16.11.2025 (20:33)
Заходил(а): 16.11.2025 (20:33)
Подробное описание: Шу пуер 357г 2019року Юньнань Фіолетовий дракон
Менхайський шу пуер “Фіолетовий дракон” з характерним, глибоким ароматом, у якому переважають землисті та деревні ноти, доповнені легкими відтінками сандалу і моху. Він відзначається шовковистим, тривалим післясмаком з легкою солодкістю, яка поступово розкривається в кожному новому проливі. Має багатий смаковий профіль, що розвивається з часом, тому цей пуер ідеально підходить для повільного, вдумливого чаювання, яке цінують справжні знавці китайського чаю.Шу пуер «Юньнань Фіолетовий дракон» 2019 року — це особливий чай із яскравим, глибоким смаком, виготовлений із сортів чайного листя, із високогірних плантацій Менхай провінції Юньнань. Цей чай поєднує класичну насиченість шу пуера з вишуканою солодкістю, яка проявляється завдяки особливостям ферментації. В основі його смаку лежать земляні та деревні відтінки з додаванням м’якої солодкості, яка, разом із тривалим післясмаком, створює відчуття тепла і комфорту.
Чай «Фіолетовий дракон» має інтенсивний аромат і красивий, рубіново-коричневий настій, що підкреслює високу якість обробки. Завдяки своєму складу цей пуер відмінно підходить для зберігання, а з часом його смаковий букет тільки збагачується новими нотками.
ЯК ЗАВАРЮВАТИ
Метод настоювання: Об’єм – 8г / 1л-1200мл; Температура – 95°С; Час – 10 хв.
Класичний метод: Об’єм – 8г / 1л-1200мл (жароміцний посуд); Температура – 100°С; Час – Варити 5 хв. Настоювати 10 хв.
Заварювання проливом: Об’єм – 8г / 200мл (чайник, тіпод, гайвань); Температура – 80-100°С; Час – 15 сек* 6-8 проливів
При заварюванні чаю ви можете регулювати кількість води, щоб отримати бажаний смак та міцність.

























