75₴
натуральная оболочка для домашней колбаски
75₴
Характеристики товара:
| Состояние | Новое |
| Способ приготовления | Колбасы |
Доставка: Нова Пошта по всей Украине | Закарпатская область, Мукачево | Наложенного платежа нет | Возврат: в течение 14 дней, при сохранении упаковки (обратную отправку оплачивает покупатель) | Актуально на: 09 декабря 2025
Информация о продавце
Premium магазин
"Все саме найкраще для Вас!"
Premium магазин
"Все саме найкраще для Вас!"
среднее время ответа 50 минут
Статус: Відправляю тільки Новою поштою
Регистрация: 17.02.2012
Заходил(а): 10.12.2025 (06:51)
Заходил(а): 10.12.2025 (06:51)
Откуда: Украина, Закарпатская область, Мукачево
Подробное описание: натуральная оболочка для домашней колбаски
Пропоную Вам натуральну оболонку для ковбас.Виробництво УгорщинаУ пачці 10 м,
Ціна 75грн
І рецептик до них закарпатської гуртки.
Гурка-страва поширена на Закарпатті, Гуцульщині та Прикарпатті. Залежно від компонентів заповнення має регіональну відмінність. Крім цього, в кожному будинку є свій особливий рецепт, який зберігається в таємниці. На Закарпатті гурку наповнюють рисом, легенями, печінкою, шкварками. Гуцульська гурка наповнюється кукурудзяною крупою, шкварками, цибулею. Роблять її з кров´ю.Звідки сама назва – невідомо, швидше за все – угорського походження, хоча є припущення, що шведське. Шведська (gurka) - означає огірок, на який так схожий шматок гурки.Та й незалежно від походження назви, давайте готувати цей делікатес.Нам знадобиться:Легке – 700гр.Серце – 600гр.Мова – 600гр.Щока або інша жирна свинина (підчеревок) із шкіркою – 500гр.Шкварки – 200гр.Рис – 3 склянкиЦибуля ріпчаста - 5 шт.Сіль, чорний мелений перець.Кишка – близько 4 мУ киплячу підсолену воду занурити начинки і варити 1 годину.М´ясо відварити окремо до м´якості шкіри. У бульйоні від м´яса відварити рис, посолити. Рис має бути розсипчастим. Цибулю обсмажити на смальці до легкої золотистості.Начинки, м´ясо порізати і пропустити через м´ясорубку з великими осередками або порубати. Цибуля, шкварки - так само змолоти на м´ясорубці.Змішати фарш із рисом, шкварками, цибулею, посолити, додати мелений перець (перцю даємо багато – має бути добре поперчено).Кишки попередньо намочити у воді на пів дня, потім добре промити.Промиваємо підготовлену кишку та за допомогою шприца наповнюємо фаршем, не туго, але без повітря.Наповнену кишку перев´язуємо на ковбаски по 15 см. Раджу в´язати по 2-3 шт. (на порцію) - при обсмажуванні перед подачею фарш не виповзе з боків.Перев´язані ковбаси проварити у воді протягом 10-15 хв, при температурі води 80-85 оС.Вийняти з води та дати охолонути.Відкласти у морозилку, холодильник.Перед подачею обсмажити на смальці або соняшниковій олії, попередньо проколивши з усіх боків зубочисткою, спочатку при низькій температурі, а потім на високій до скоринки.Смачного.Надсилаю тільки Новою поштою.УКРПОШТОЮ НЕ відправляю.












