Мед натуральний кремовий виходить шляхом перемішування протягом 10-14 діб при низьких температурах кристалізованого та рідкого меду. В результаті мед набуває зовсім іншого стану - він змінює колір з янтарного на кремовий і стає більш ніжним за рахунок розбиття кристалів. В результаті він не сідає, не розшаровується, не кристалізується, а зберігає свою кремову структуру. Також він легше засвоюється, не змінюючи своїх корисних властивостей. Виходить крем-мед, ніжний, повітряний з вираженим ароматом, але зовсім не схожий за своєю структурою на звичайний мед. Структура крем - меду дуже схожа на густе згущене молоко. Крем-мед можна вживати як окремий десерт, так і з іншою їжею. При виробництві не використовуються хімічні домішки та консерванти, тільки натуральний мед з власної пасіки з додаванням сублімованих ягід чи фруктів.