Подробное описание: Дієтична добавка спіруліна nutriplus
Здоров’я дароване природою! 1. Зміцнює імунну систему 2. Бореться з дефіцитом заліза Що це? Спіруліна - це прісноводна водорість, що належить до роду ціанобактерій, синьо-зелених водоростей, які здавна вважаються цінним продуктом для нашого здоров´я. Для чого? Для зміцнення здоров´я та підтримки нормального функціонування всіх систем організму. Що робить? Сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації кров´яного тиску та нормальному функціонуванню печінки, зростанню та відновленню тканин. Стимулює роботу кишківника та нормалізує його мікрофлору, перешкоджає передчасному старінню організму.
Інструкція із застосування
Дорослим рекомендовано вживати по 2 таблетки на добу як харчову добавку за 30 хвилин після їжі. Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання. Підходить для веганів. Не є лікарським засобом. Не є заміною повноцінного харчування. Перед вживанням рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.
Екстракт спіруліни
Активує імунну систему організму і посилює опірність вірусам, бактеріям, грибкам і іншим патогенним мікроорганізмам. Завдяки високому вмісту заліза, регулярне приймання спіруліни позитивно впливає на роботу серця, запобігає розвитку анемії та атеросклерозу, є ефективною профілактикою утворення тромбів.
Залізо (Demir)
Головний мінерал жіночого здоров´я та краси у будь-якому віці. Залізо є провідником гемоглобіну, а залізодефіцит може спричинити розвиток анемії. Під час менструацій жінки втрачають близько 30 мг заліза, а віком за 40 ці втрати посилюються гормональними змінами. Залізо сприяє красі волосся та здоров´ю шкіри, волосся та нігтів.
Содіум (Аскорбат натрію)
Виробляється шляхом розчинення аскорбінової кислоти в гідрокарбонат натрію (добутого з землі). Натрій у цьому продукті відрізняється від звичайної кухонної солі, через те, що він не поєднується з хлором.
Вуглеводи
В організмі вони виконують наступні задачі: забезпечують його енергією, розщеплюються до глюкози та служать «їжею» для клітин головного мозку. Забезпечують повноцінну роботу нервової системи та сприяють злагодженій і повноцінній роботі травного тракту. Частково перетворюються в глікоген і накопичуються в печінці – на випадок різкого зниження рівня цукру в крові.
Протеїн
Протеїн використовують для того, щоб збільшити відношення м´язової маси тіла. Тобто, спочатку протеїн використовувався як добавка для спортсменів. Однак зараз існують численні варіації протеїну для звичайних людей.
Калорії
Калорії — це кількість енергії, яка виділяється при розщепленні їжі організмом. Їжа, потрапляючи в наш організм, розщеплюється, виділяючи певну кількість калорій. Важливий показник, що також випливає з етикетки продукту — це енергетична цінність