Разделы Premium магазина:
показать все ...
Подробное описание: Лактіс Екстракт молочнокислих бактерій, 30 саше по 5 мл, Японія
Лактіс Екстракт молочнокислих бактерій, 30 саше по 5 мл, Японія
-Екстракт з 16 видів молочнокислих бактерій, відібраних в результаті 100 років досліджень учених компанії B & S.
-Нормалізує роботу кишечника. -Відновлює здорову мікрофлору.
-Покращує метаболізм.
-Сприяє зниженню ваги
-Допомагає очистити кишечник від шлаків і токсинів.
-Оздоровлення і омолоджування всього організму.
-Покращує стан шкіри, волосся і нігтів.
-Сприяє зміцненню імунітету і активізації захисних сил організму.
-Клінічно випробуваний.
-Тільки натуральні компоненти.
-Не містить барвників, консервантів, ароматизаторів і добавок.
-Екологічно чистий органічний продукт.
Здоров´я завжди починається зсередини.
Здоровий кишечник – основа здоров´я всього організму.
Незбалансоване харчування, погана екологія, застосування великої кількості добавок – все це призводить до того, що нашому кишечнику необхідна особливий захист і допомогу.
Lactis (Лактіс) – екстракт молочнокислих бактерій, отриманий шляхом ферментації соєвого молока.
Препарат призначений для відновлення здорової мікрофлори кишечника.
Виробник – японська компанія B&S Corporation.
Повна відсутність консервантів, ароматизаторів, барвників і шкідливих добавок роблять Лактіс ідеальним для всіх, включаючи навіть для маленьких дітей.
Лактіс відмінне рішення під час вагітності або годування груддю для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту.
У цей період хороша робота кишечника особливо важлива і для жінки, і для малюка.
Процес виробництва Лактиса строго контролюється на кожному етапі.
Молоко для ферментації виготовляється з екологічно чистих соєвих бобів, вирощених у підніжжя гори Фудзі в Японії без застосування пестицидів та інших хімічних добрив.
Далі в соєве молоко вноситься культури 16 корисних лактобактерій. Процес ферментації займає цілий рік.
В результаті, виділяючи корисні компоненти, в лабораторії компанії отримують екстракт цілющий молочнокислих бактерій.
Історія компанії так само унікальна, як і сам продукт. У 1905 році японський лікар Какутаро Масагаки виявив на власному досвіді, що молочнокислі бактерії покращують роботу кишечника, зміцнюючи весь організм. В 1914 році він почав виробництво і продаж першого в Японії йогурту. Компанія поступово розросталася і з 1925 року зайнялася активними дослідженні в області розробок пробіотиків.
Доктор Какутаро Масагаки продовжив проводити дослідження спільно спільні дослідження з професором Кинсукэ Кондо з сільськогосподарського факультету і професором Рен Кимурой з медичного факультету університету Кіото.
У 2005 році був вперше випущений препарат Лактіс (Lactis).
Це результат багаторічного досвіду, розробок і клінічних досліджень.
З кожним роком він стає досконалішим. Живі молочнокислі бактерії перетворилися в ферментований фільтрат, а потім і екстракт, щоб принести максимальну користь здоров´ю.
Застосування:
Розчинити 1-2 саше (5-10 мл) в склянці води і випити.
Бажано приймати вранці натщесерце. Можна застосовувати препарат і протягом всього дня меншими порціями, розбавивши те ж кількість саші в 500 мл води, наприклад, в пластиковій пляшці. Випити протягом дня.
Під час прийому препарату пити якомога більше простої води.
Дозування:
Для дорослих і дітей старше 15 років: 1-2 саше (5-10 мл).
При наявності серйозних симптомів дозу препарату слід збільшити до 6 або 7 саші (30-35 мл препарату) щодня.
При грудному вигодовуванні: жінкам рекомендується приймати 1 саше в день, і необхідну кількість препарату потрапить дитині з грудним молоком. При штучному вигодовуванні слід додати в пляшечку з готовою сумішшю 5-10 крапель Лактиса в день.
Дітям до 2 років: 5-10 крапель Лактиса (розведеного в склянці води) в день.
Дітям від 2 до 3 років: 1 мл препарату, розведеного в склянці з будь-яким напоєм, щодня.
Дітям від 3 до 6 років: 2 мл препарату, розведеного в склянці з будь-яким напоєм, щодня.
Дітям від 6 до 15 років: 1 саше (5 мл), розведеного в склянці з будь-яким напоєм, щодня.
Рекомендований курс: від 3 до 6 місяців, в залежності від стану.
Для тривалого захисту організму можна продовжувати приймання препарату протягом року по 1-2 саше (5 мл) в день.
Склад в 1 саше:
Екстракт 16 видів молочнокислих бактерій - 10 мл
1. L. curvatus (BSC 001)
2. L. curvatus (BSC 002)
3. L. casel (BSC 003)
4. L. casel (BSC 004)
5. L. acidophilus (BSC 005)
6. L. acidophilus (BSC 006)
7. L. plantarum (BSC 007)
8. L. plantarum (BSC 008)
9. L. plantarum (BSC 009)
10. L. fermentum (BSC 010)
11. L. salivarius (BSC 011)
12. L. salivarius (BSC 012)
13. L. brevis (BSC 013)
14. L. brevis (BSC 014)
15. L. rhamnosus (BSC 015)
16. L. rhamnosus (BSC 016)
Інгредієнти: екстракт лактобактерій, ферментованих на соєвому молоці, лимонна кислота, молочна кислота, натуральна мінеральна вода.
Запобіжні заходи:
Препарат зберігає свої властивості 2 роки, але відкрите саші потрібно застосувати протягом дня, інакше засіб втратить всі корисні властивості.
Препарат сумісний з більшістю лікарських засобів, і часто прописується у складі комплексної терапії, але перед застосуванням його разом з іншими ліками, то слід проконсультуватися з лікарем.
В період вагітності і лактації проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом добавки.
Проконсультуйтеся з лікарем при наявності хронічних захворювань або прийому лікарських засобів на постійній основі.
Дітям необхідна консультація з лікарем перед прийомом добавки.Індивідуальна непереносимість.
Алергічні реакції на компоненти препарату.
Не перевищуйте рекомендовану дозу.
Производитель: Корпорация B & S (4-1-28, Чиода Куданкита, Токио, Япония
В упаковці: 30 саше по 5 мл