750₴
Рибячий жир Омега 3 Mоllers Норвегія рідкий 250 мл. Цитрусовий смак
750₴
Характеристики товара:
| Состояние | Новое |
| Торговая марка | Moller’sвсе товары бренда |
| Для кого | Детям, Женщинам, Мужчинам |
| Состав | Витамин A, Витамин D, Витамин E, Омега |
| Назначение | Иммунная система |
Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Meest Express по всей Украине, самовывоз покупателем | Киевская область, Софиевская Борщаговка | Наложенного платежа нет | Возврат: в течение 14 дней, при сохранении упаковки (обратную отправку оплачивает покупатель) | Актуально на: 19 ноября 2025
Информация о продавце
среднее время ответа менее суток
Статус: @pro.ficosmetics та @kramnichka_liza - Instagram
Регистрация: 04.08.2010
Заходил(а): 23.11.2025 (16:36)
Заходил(а): 23.11.2025 (16:36)
Откуда: Украина, Киевская область, Софиевская Борщаговка
Подробное описание: Рибячий жир Омега 3 Mоllers Норвегія рідкий 250 мл. Цитрусовий смак
Риб´ячий жир (Омега 3) фірми Möller`s Норвегія: рідкийВ наявності є лише з цитрусовим смаком.
Фото 1-4. Риб´ячий жир (Омега 3) фірми Möller`s рідкий. Упаковка 250мл. Чотири різні смаки: натуральний, фруктовий, цитрусовий, яблучний. Вартість упаковки 750 грн.
Денна норма вживання риб´ячого жиру для дітей від 3-х років та дорослих – 5 мл. Одна упаковка розрахована на споживання 50 днів.
у 5 мл
DHA = 0.6 g
EPA = 0.4 g
Риб´ячий жир вироблений, розлитий у пляшечки (упакований в упаковку) у Норвегії, але ми закуповуємо його в аптеках Польщі, тому на етикетках написи польською мовою. Штрих-код на упаковці Норвегії. Möllers є одним із найстаріших брендів, створених фармацевтом Пітером Меллером у 1854 році.
Зберігати після відкриття в холодильнику трохи більше 3-х місяців!
Пити риб´ячий жир потрібно на початку їжі, а зовсім не «до» або «після» її. І не можна приймати на голодний шлунок.
Користь риб´ячого жиру.
Риб´ячий жир – це цінний продукт харчування, джерело корисних жирних кислот Омега 3, а також вітамінів А, Д, Е. Він є засобом профілактики атеросклерозу, інфаркту та інсульту. Жирні кислоти Омега 3 важливі та незамінні для росту та розумового розвитку дітей. Вони регулюють імунітет – підвищують захист від інфекцій та зменшують ризик аутоімунних захворювань.
Користь риб´ячого жиру доведена клінічними дослідженнями та багаторічною практикою для наступних категорій людей:
- тих, які страждають на серцево-судинні захворювання;
- жінки під час вагітності;
- діти - для гармонійного розвитку;
- при аутоімунних захворюваннях, зокрема, червоному вовчаку;
- для зменшення смертності від усіх причин.
Що таке омега добавки? Багато людей зі шкільних часів знають, що коли заходить мова про омегу, то перше, що спадає на думку – це риб´ячий жир. Дійсно, в риб´ячому жирі міститься велика кількість вітамінів A і D, олеїнова кислота (омега-9), пальмітинова кислота, а також поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6.
ВАЖЛИВО! Інші сполуки, що входять до складу, представлені в такій мінімальній кількості, що не мають помітного терапевтичного ефекту на організм людини.
Омега-комплекс складається з трьох з´єднань:
Омега-9. Необхідна людському організму, проте є легкозамінною. Організм здатний сам синтезувати її з омега-3 та омега-6.
Омега-6. Ці жири містяться в салі, м´ясі, в олії кукурудзи, гарбуза та соняшнику. Людина рідко відчуває нестачу в цій кислоті. Тут швидше зворотна ситуація – спостерігається зростання надмірного споживання омега-6. Вирощені в неволі худоба, птахи і риба отримують неякісний раціон харчування, що призводить до надмірного синтезу небезпечної форми омега-6 у їхніх тілах. Небезпека цієї сполуки в тому, що вона сприяє загустінню крові, уповільненню метаболізму та формуванню запалень та злоякісних пухлин.
Омега-3. Виробляється водоростями та планктоном, які, у свою чергу, є джерелом харчування для глибоководних риб. Саме риба є основним джерелом омега-3 для людини. Ці сполуки розріджують кров, нормалізують серцевий ритм, активізують роботу мозку, нормалізують зір. Прискорений метаболізм дозволяє всім органам нашого тіла працювати правильно та злагоджено. Спираючись на все описане вище, можна стверджувати, що в риб´ячому жирі людину повинні цікавити тільки жирні кислоти омега-3:
DHA – докозагексаєнова кислота, що міститься у великій кількості в рибі, морепродуктах та водоростях;
ALA - альфа-ліноленова кислота, міститься в різних продуктах;
ЕРА - ейкозапентаєнова кислота, ця форма в основному зустрічається в морепродуктах та рибі.
Особливого дефіциту в ALA наш організм не відчуває, оскільки ця форма сполуки міститься у багатьох продуктах (не тільки в рибі або водоростях). Навіть більше, наше тіло здатне самостійно виробляти цю кислоту в тих кількостях, яких воно саме і потребує.
З ALA організм може зробити і EPA. Але зроблений обсяг буде настільки мізерним, що його важко помітити. Надалі ЕРА може бути перетворена і в DHA, але ще більш мізерному обсязі.
ВАЖЛИВО! Ситуація з таким перетворенням ускладнюється ще й тим, що чоловічий організм справляється із синтезом набагато гірше за жіночий. Він практично не здатний виробити DHA навіть у тій малій кількості, яку може виробити жіночий організм.
Отже, будь-якій людині необхідно вживати в їжу продукти, що містять усі три форми кислот омега-3.
Доставка Новою Поштою, Укрпоштою, Meest Express за рахунок покупця.
[ссылка удалена]
Viber 093-9988766, Telegram 068-9650701

























